Ολυμπία Χοψονίδου : Gennhse H Olympia Xopsonidoy Kosmika Gossip Womenonly Gr - Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης θα γίνουν γονείς για πέμπτη φορά.

Ολυμπία Χοψονίδου : Gennhse H Olympia Xopsonidoy Kosmika Gossip Womenonly Gr - Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης θα γίνουν γονείς για πέμπτη φορά.. Η ολυμπία χοψονίδου, όπως συνηθίζει άλλωστε, ανήμερα των θεοφανείων, βούτηξε για να πιάσει τον σταυρό και στο πλευρό της είχε τα σπανουλάκια. Το πρώην μοντέλο που έβαλε σε δεύτερη μοίρα. Έχουν αποκτήσει 6 παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη επισφράγιση της. Οι φωτογραφίες του νεογέννητου έκτου παιδιού τους θα σε ξετρελάνουν! Η ευτυχία της ολυμπίας χοψονίδου και του βασίλη σπανούλη δεν περιγράφεται με λέξεις αλλά με εικόνες.

Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο βασίλης σπανούλης είχε δηλώσει για τη. Αν οι ολυμπία χοψονίδου, βασίλης σπανούλης και θοδωρής παπαλουκάς μπουν στην ίδια πρόταση, αυτό που περιμένει κανείς θα είναι η συζήτηση να αφορά σε κάτι… μπασκετικό. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Η ολυμπία χοψονίδου ανέβασε μία φωτογραφία αγκαλιά με τον βασίλη σπανούλη όπου φοράει ένα μαύρο μπικίνι και είναι εμφανής η φουσκωμένη κοιλίτσα της. H οικογενειακή φωτογραφία λίγο πριν την αλλαγή του.

Olympia Xopsonidoy H Sygkinhtikh Anarthsh Gia Thn Apoxwrhsh Toy Basilh Spanoylh Apo To Mpasket
Olympia Xopsonidoy H Sygkinhtikh Anarthsh Gia Thn Apoxwrhsh Toy Basilh Spanoylh Apo To Mpasket from www.tlife.gr
Η ολυμπία χοψονίδου έφερε στον κόσμο στις 20/1 το έκτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι! Και μολονότι η ολυμπία χοψονίδου ήταν η νόμιμη κάτοχος του τίτλου «σταρ ελλάς» και ταξίδεψε στο λος αντζελες προκειμένου να αναμετρηθεί με άλλες 72 καλλονές από όλο τον πλανήτη για την. Συγκεκριμένα, στην πρώτη φωτογραφία η ολυμπία χοψονίδου σχολιάζει Η ολυμπία χοψονίδου ανέβασε μία φωτογραφία αγκαλιά με τον βασίλη σπανούλη όπου φοράει ένα μαύρο μπικίνι και είναι εμφανής η φουσκωμένη κοιλίτσα της. Χθες η ολυμπία ανέβασε στα social media ένα βίντεο στο οποίο έδειχνε πως τα μεγαλύτερα παιδιά της και ο σύζυγός της έσπευσαν στο μαιευτήριο για να υποδεχτούν και να γνωρίσουν το νέο μέλος της. Πλέον το ζευγάρι περιμένει το έκτο του παιδί όπως ανακοίνωσε επίσημα η ολυμπία χοψονίδου μέσω του instagram. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης γιορτάζουν 10 χρόνια γάμου και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Το πρώην μοντέλο που έβαλε σε δεύτερη μοίρα.

Μας δείχνει πως περνάει το σαββατοκύριακο της, η οικογένεια σπανούλη.

Η ολυμπία χοψονίδου ανέβασε μία φωτογραφία αγκαλιά με τον βασίλη σπανούλη όπου φοράει ένα μαύρο μπικίνι και είναι εμφανής η φουσκωμένη κοιλίτσα της. Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Οι φωτογραφίες του νεογέννητου έκτου παιδιού τους θα σε ξετρελάνουν! Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Συγκεκριμένα, στην πρώτη φωτογραφία η ολυμπία χοψονίδου σχολιάζει Η πρώην star hellas ανέβασε στο προφίλ της ένα βίντεο όπου κάνει. Το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό πριν από λίγα λεπτά μέσα από αθλητικές ιστοσελίδες. Χθες το ζευγάρι υποδέχτηκε το έκτο τους παιδί και η. Φυσικά η ολυμπία μοιράστηκε με τους followers της μία φωτογραφία με τον. Και μολονότι η ολυμπία χοψονίδου ήταν η νόμιμη κάτοχος του τίτλου «σταρ ελλάς» και ταξίδεψε στο λος αντζελες προκειμένου να αναμετρηθεί με άλλες 72 καλλονές από όλο τον πλανήτη για την. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης γιορτάζουν 10 χρόνια γάμου και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Με δέος κοιτώ και την ολυμπία χοψονίδου. Η ολυμπία χοψονίδου έφερε στον κόσμο στις 20/1 το έκτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Το πρώην μοντέλο που έβαλε σε δεύτερη μοίρα. Η ολυμπία χοψονίδου (κρασνοντάρ, 17 ιουνίου 1983) είναι ελληνίδα μοντέλο, γνωστή για τον τίτλο της ως star hellas 2006 στα καλλιστεία του αντ1. Έχουν αποκτήσει 6 παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη επισφράγιση της. Μια υπέροχη ανακοίνωση στα social media έκανε πριν δύο ημέρες η ολυμπία χοψονίδου! Η ολυμπία χοψονίδου βρέθηκε ανήμερα των θεοφανείων στη βουλιαγμένη και τίμησε και φέτος την… παράδοση που τη θέλει να πέφτει για να πιάσει το σταυρό.

H Olympia Xopsonidoy Mas Deixnei Thn Koilia Ths 3 Meres Meta Th Genna Keepup
H Olympia Xopsonidoy Mas Deixnei Thn Koilia Ths 3 Meres Meta Th Genna Keepup from www.keepup.gr
Έχουν αποκτήσει 6 παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη επισφράγιση της. Full time μαμά είναι η ολυμπία χοψονίδου και δεν χάνει ευκαιρία για παιχνίδι με τα πέντε αγγελούδια της. Η ολυμπία χοψονίδου, όπως συνηθίζει άλλωστε, ανήμερα των θεοφανείων, βούτηξε για να πιάσει τον σταυρό και στο πλευρό της είχε τα σπανουλάκια. Είναι, επίσης, γνωστή ως η σύζυγος του έλληνα καλαθοσφαιριστή, βασίλη σπανούλη. Το πρώην μοντέλο που έβαλε σε δεύτερη μοίρα. Η σύζυγος του βασίλη σπανούλη που τον περασμένο σεπτέμβρη γέννησε και το πέμπτο της. Μια υπέροχη ανακοίνωση στα social media έκανε πριν δύο ημέρες η ολυμπία χοψονίδου! Οι φωτογραφίες του νεογέννητου έκτου παιδιού τους θα σε ξετρελάνουν!

Μια υπέροχη ανακοίνωση στα social media έκανε πριν δύο ημέρες η ολυμπία χοψονίδου!

Το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό πριν από λίγα λεπτά μέσα από αθλητικές ιστοσελίδες. Το κορμί της ολυμπίας χοψονίδου επανήλθε πλήρως και είναι ιδιαίτερα καλλίγραμμο για μητέρα τεσσάρων παιδιών, τα οποία έκανε μέσα σε 6 χρόνια! Oχι τώρα που είναι έγκυος στο έκτο της, από πριν την έβλεπα με δέος, που ήταν στον αριθμό πέντε. Φυσικά η ολυμπία μοιράστηκε με τους followers της μία φωτογραφία με τον. Συγκεκριμένα, στην πρώτη φωτογραφία η ολυμπία χοψονίδου σχολιάζει Η ευτυχία της ολυμπίας χοψονίδου και του βασίλη σπανούλη δεν περιγράφεται με λέξεις αλλά με εικόνες. Η ολυμπία χοψονίδου ανέβασε μία φωτογραφία αγκαλιά με τον βασίλη σπανούλη όπου φοράει ένα μαύρο μπικίνι και είναι εμφανής η φουσκωμένη κοιλίτσα της. Πλέον το ζευγάρι περιμένει το έκτο του παιδί όπως ανακοίνωσε επίσημα η ολυμπία χοψονίδου μέσω του instagram. Μάλιστα, η ολυμπία χοψονίδου ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο οποίο φαίνεται να δίνει ένα δώρο στον σύζυγο της βασίλη σπανούλη ως δώρο γενεθλίων. Το πρώην μοντέλο που έβαλε σε δεύτερη μοίρα. Η πρώην σταρ ελλάς είναι ξανά έγκυος και σε περίπου δύο μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το έκτο της παιδί. Μια υπέροχη ανακοίνωση στα social media έκανε πριν δύο ημέρες η ολυμπία χοψονίδου! Η ολυμπία χοψονίδου φτιάχνει πασχαλινά κουλουράκια με την ενός έτους κόρη της.

Βασίλης σπανούλης και ολυμπία χοψονίδου μοιράστηκαν με το κοινό τους μια ξεχωριστή σέλφι για την επέτειο 10 χρόνων γάμου ! Η σύζυγος του βασίλη σπανούλη που τον περασμένο σεπτέμβρη γέννησε και το πέμπτο της. Και μολονότι η ολυμπία χοψονίδου ήταν η νόμιμη κάτοχος του τίτλου «σταρ ελλάς» και ταξίδεψε στο λος αντζελες προκειμένου να αναμετρηθεί με άλλες 72 καλλονές από όλο τον πλανήτη για την. Είναι, επίσης, γνωστή ως η σύζυγος του έλληνα καλαθοσφαιριστή, βασίλη σπανούλη. Φυσικά η ολυμπία μοιράστηκε με τους followers της μία φωτογραφία με τον.

Olympia Xopsonidoy O Basilhs H Agkalia Kai H 8alassa Pellanews
Olympia Xopsonidoy O Basilhs H Agkalia Kai H 8alassa Pellanews from www.pellanews.gr
Το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό πριν από λίγα λεπτά μέσα από αθλητικές ιστοσελίδες. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης θα γίνουν γονείς για πέμπτη φορά. Η πρώην star hellas ανέβασε στο προφίλ της ένα βίντεο όπου κάνει. Η ολυμπία χοψονίδου, όπως συνηθίζει άλλωστε, ανήμερα των θεοφανείων, βούτηξε για να πιάσει τον σταυρό και στο πλευρό της είχε τα σπανουλάκια. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης γιορτάζουν 10 χρόνια γάμου και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Το κορμί της ολυμπίας χοψονίδου επανήλθε πλήρως και είναι ιδιαίτερα καλλίγραμμο για μητέρα τεσσάρων παιδιών, τα οποία έκανε μέσα σε 6 χρόνια! Βασίλης σπανούλης και ολυμπία χοψονίδου μοιράστηκαν με το κοινό τους μια ξεχωριστή σέλφι για την επέτειο 10 χρόνων γάμου ! Συγκεκριμένα, στην πρώτη φωτογραφία η ολυμπία χοψονίδου σχολιάζει

Oχι τώρα που είναι έγκυος στο έκτο της, από πριν την έβλεπα με δέος, που ήταν στον αριθμό πέντε.

Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης θα γίνει για έκτη φορά γονείς και δεν μπορούν να κρύψουν την ευτυχία τους. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης θα γίνουν γονείς για πέμπτη φορά. Μας δείχνει πως περνάει το σαββατοκύριακο της, η οικογένεια σπανούλη. Οι φωτογραφίες του νεογέννητου έκτου παιδιού τους θα σε ξετρελάνουν! Πλέον το ζευγάρι περιμένει το έκτο του παιδί όπως ανακοίνωσε επίσημα η ολυμπία χοψονίδου μέσω του instagram. Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Η πρώην star hellas ανέβασε στο προφίλ της ένα βίντεο όπου κάνει. Η ολυμπία χοψονίδου βρέθηκε ανήμερα των θεοφανείων στη βουλιαγμένη και τίμησε και φέτος την… παράδοση που τη θέλει να πέφτει για να πιάσει το σταυρό. Μια υπέροχη ανακοίνωση στα social media έκανε πριν δύο ημέρες η ολυμπία χοψονίδου! Η πρώην σταρ ελλάς είναι ξανά έγκυος και σε περίπου δύο μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το έκτο της παιδί. Φυσικά η ολυμπία μοιράστηκε με τους followers της μία φωτογραφία με τον. Βασίλης σπανούλης και ολυμπία χοψονίδου μοιράστηκαν με το κοινό τους μια ξεχωριστή σέλφι για την επέτειο 10 χρόνων γάμου !

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama